Beställning, leverans, UF-marknad

Nu är materialen till Alla Hjärtans Dag beställda och paketet borde dimpa ner innan fredag (4/2) så vi uppdaterar med bilder på dessa så fort vi har fått dom från leverantören.
Vi kommer mest troligt att finnas inne på Norrskensgallerian (DOMUS) inför alla hjärtans dag, datumet är inte fastställt men det lutar mot den 11/2 och/eller 12/2. Beställningen av nya berlocker är gjord och paketet borde dimpa ner här innan fredag (4/2) så vi uppdaterar med bilder på dessa så fort vi har fått dom från leverantören.
Men vi tar ju som sagt även beställningar, det är bara att mejla oss på DesignedJewelryUF@hotmail.se om du är intresserad.


Det vi vill veta när du beställer är:
*Längd runt handleden
*Antal berlocker
*Vad för slags berlocker.. Ex. hjärtan, kors, solar etc.
*Namn, mobilnummer, adress (vi skickar alla paket som ska utanför Gällivare kommun, betalning sker till vårat bankgiro).



Våra armband finns fortfarande på Turistbyrån, Centralskolan/Vetehatten huset. Om ni inte hittar någon/några berlocker som känns rätt där, kontakta oss genom bloggen (via kommentar, länk finns under varje inlägg. OBS! Lämna då erat telnr eller mail) eller via mail så ska vi se vad vi kan göra.. :) 

GLÖM EJ att boka in PRIMADONNAMÄSSAN Lördag den 26 februari i Sjöparksskolans Aula! Vi kommer att vara där och sälja samt ta emot beställningar.. Vi syns där! :)


UF-FÖRETAG I GÄLLIVARE SE HIT!

Just nu så planerar vi lite smått en UF-marknad här i Gällivare.. Ingenting är bestämt ännu men Emelie vårat söta datorsnille kom på den brilljanta idén att vi kunde försöka få ihop alla UF-företag här i Gällivare och köra en liten UF-marknad på torget i Gällivare centrum någon helg här framöver.. Vi funderade isåfall att köra den i april någon gång men som sagt inget är bestämt ännu och vi har inte hunnit kontakta alla UF:are heller.. Men det hade varit riktigt kul att köra det som ett snyggt och roligt avslut på vårat UF-år, eller vad säger ni?? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0